Erä & Luonto

Tule Metsäisen erämaan syliin!

Vaihteleva luonto, pienet järvet ja monet erilaiset Kansallispuistot lähellämme kutsuvat sinua seikkailemaan, lataamaan akkuja tai  rauhoittumaan. Voit retkeillä opastetusti tai omatoimisesti, paistaa makkaraa nuotiopaikoilla tai vain loikoilla riippukeinussa. Meidän kanssa voit käydä tutustumassa Kolmeen erilaiseen Karhun talvehtimispesään  ja  opastamme sinua myös läheisessä Pyhä-Häkin kansallispuistossa.

Puhdasta ruokaa metsästä

Metsämme on pullollaan puhdasta villiruokaa, joka on kaikkien kerättävissä jokamiehen oikeuksin ja vielä täysin ilmaiseksi. Suomalaiset marjat superfoodit ovat täynnä makeita ja kirpeitäkin makuja sekä terveellisiä vitamiineja ja flavonoideja. Metsissä voi tehdä herkullisia löytöjä kullankeltaisista kantarelleista täyteläisiin herkkutatteihin puhumattakaan villeistä yrteistä. Meillä pääset opastetusti tutustumaan ja poimimaan sieniä, villiyrttejä  ja marjoja.

Neljä upeaa vuodenaikaa

Luonto tarjoaa elämyksen jo itsessään. Neljä vuodenaikaa antavat syyn palata takaisin uudelleen, kurkkaamaan aina muuttuvaan maisemaan. Pimeys, tähtitaivas, sininen hetki  ja revontulet syksystä tammi-helmikuun pakkasiin. Kevään vihreä loisto ja luonnon oman villisalaatti baarin avautuminen sekä yöttömän yön taikaa, luonto uinnit ja kalastus.  Keskikesän ja syksyn sateet sekä villiyrttien, marjojen ja sienien esiinmarssi. Koe ja nauti luonnosta, luonnollisesti. Tervetuloa Metsään!