Juhlat

Aina on aihetta juhlaan!

Meillä Metsäkartanossa on aina aihetta juhlaan. 130- vuotias hirsikartano ja sen ympärillä oleva kaunis metsä – unohtumaton paikka viettää elämänne ikimuistoisin juhla!

Kartanon alakerran kaksi kodikkaasti sisustettua tilaa, tupa ja sali, luovat ihanteelliset puitteet juhliin kaikkina vuodenaikoina.

Kevätauringon lämmittäessä kokoonnutaan perhejuhliin ja iloitaan valmistujaisissa nuorten onnistumisia. Kesällä vihreän luonnon keskellä juhlitaan häitä ja tavataan serkut ja pikkuserkut sukujuhlissa. Syksyn ruskan keskellä vietetään hirvipeijaisia ja teemajuhlia. Tunnelmalliset pikkujoulut vietetään lumisen kauniissa maisemassa. Meillä juhlitaan ympäri vuoden!

Juhlista, tunnelmasta ja herkuista mahtuu kerralla päärakennukseen nauttimaan reilut 80 henkeä. Tuvassa (50-60 hlöä), viihtyisässä salissa (10 hlöä), fiinimmässä salongissa (10 hlöä)

Valmistamme tilauksesta juhlaanne maukkaat ateriat: käytämme puhtaita suomalaisia ja etenkin keskisuomalaisia raaka-aineita. Autamme mielellämme myös juhlanne suunnittelussa, juhlapaikan somistuksessa ja tietysti ruokalistan laadinnassa.

• Ravintolassamme on A-oikeudet.
• Valmistamme kaikki ruoat laktoosittomista tuotteista, erikoisruokavalioista pyydämme ilmoitusta etukäteen

Lakomäen metsäkartanossa vietät upeat kesä- tai talvihäät

Lue lisää