Villiyrttihemmottelua Metsän Siimeksessa
Feb 15

Villiyrttihemmottelua Metsän Siimeksessa

Villiyrttihemmottelua Metsän Siimeksessä

Saat kokea Pohjoisen Keski-Suomen Metsäistä tunnelmaa kaikilla aisteilla. Kulkea metsässä villiyrttejä hypistellen, tuoksutelen ja keräillen hemmotteluhoitoa varten. Kylpeä tynnyrissä metsän siimeksessä kuunnellen lehtien kuiskutusta tai metsän hiljaisuutta. Nauttia maalaisgourmet illallisesta villillä twistillä Kartanon rouhean romanttisessa tuvassa ja yön tullen vaipua yhteiseen häiriöttömään uneen metsien kanssa. Arjesta irtaannuttava ja rentouttava kokonaisvaltainen kokemus.

Saapuminen ja tervetuloa Lakomäen Metsäkartanoon. Lakomäen Metsäkartano sijaitsee hiljaisen ja puhtaan metsämaiseman keskellä. Majoittumisen jälkeen tutustutaan Kartanoon ja sen ympäristöön, sekä nautitaan pieni välipala. Ennen lähtöä ”villiyrttiretkellä” tutustumme hieman kerättäviin villiyrtteihin joista teemme itse virkistävän jalkakylvyn ja osaa käytämme löylytuoksuna. Saunassa tuoksutellaan villiyrttejä sekä lepuutellaan jalkoja itse valmistamassa villiyrttijalkakylvyssä sekä nautitaan lämpöisessä paljussa nauttien virvoittavaa juomaa. Illallisella tarjoillaan villiruokaa eri muodoissa, saatavuuden mukaan. Illallinen tarjoillaan Kartanon historiaa huokuvassa hirsituvassa. Yöpyminen Kartanon yläkerrassa hirsiseinien suojassa pienissä kamareissa.

Seuraavana aamuna aamiaisen jälkeen joko paluu kotiin tai
(optiona lisä vuorokausi ja retki Pyhä-Häkin Kansallispuistoon) lähdemme samoilemaan oppaan kanssa Etelä-Suomen mahtavimpaan aarniometsään Pyhä-Häkin Kansallispuistoon. Pyhä-Häkissä samoilet muinaisten haltioiden tunnelmissa ja tarinoissa humisevat 400 vuotta vanhat ikihongat. Pyhä-Häkin retki soveltuu kaikille, patikkaretken pituus on 3-6 kilometriä. Retken aikana tunnustellaan, haistellaan ja kuunnellaan metsää sekä pysähdytään nuotiopaikalle, jossa myös nautitaan eväistä. Retken jälkeen paluu Lakomäen Metsäkartanoon ja mahdollisuus omaan aikaan. Tai jos virtaa vielä riittää niin voi osallistua Mummonsaunan ja paljun lämmittämiseen isännän kanssa tai keräillä villiyrttejä emännän kanssa illalliselle nautittavaksi.

Rentouttavan saunan ja paljun jälkeen nautimme illallisen joko Kartanon tuvassa tai ilman salliessa kesäkeittiössä ulkona.

Tuote: Metsän siimeksessä
Tuottaja: Lakomäen Metsäkartano
Kohde: Lakomäen Metsäkartano, Kannonkoski
Toteutuskausi: Toukokuun puoliväli – syyskuu Kesto: 1-2 vuorokautta Varusteet: Sään mukainen ulkoiluvarustus, kengät joilla voi kävellä metsässä, uimapuku
Min henkilömäärä: 4 henkilöä (mahdollista myös pienemmälle ryhmälle, silloin minimiveloitus) Max henkilömäärä: 14  ( mahdollisuus max. 30 henkilöön seuraavin ehdoin: 6 henkilöä varavuoteissa ja 10 henkilöä pihalla puolijoukkueteltassa )

Hinta 1-4 henkilöä:      250 € / hlö / 1 vuorokausi

Hinta 5-9 henkilöä:     230 € / hlö /  1 vuorokausi

Hinta yli 10 henkilöä: 205 €  / hlö /  1 vuorokausi

Minimiveloitus: 920 €, jos henkilömäärä on alle 4

Hinta sisältää: Yllämainitun 1 vuorokauden ohjelman

Varaukset ja lisätiedot: info@lakomaki.fi tai Minna gsm. +358 40 1433011

Majoitus: 2hh huoneissa (1hh huone +44€)

Ateriat: 2xaamiaisbuffet, 2xlounas, 1xretkieväät, 2xillallinen, joista toisen valmistamme kokonaan itse.

Oma auto tai sovi kuljetuspalveluistamme

Toukokuu-kesäkuu-elokuu: nuoret villiyrtit ja korvasienet ja kantarellit

Elokuu: marjat (mustikat, lakat, villivadelmat) ja kanttarellit, mustatorvisienet, herkkutatit

Syyskuu: sienet ja marjat (puolukka)

Kyllä, haluaisin lisätietoja villiyrtti hemmottelusta Metsäkartanolla 🙂

Kerrothan lisätiedoissa tarkemmin toiveista tilaisuuttanne koskien. Vastaamme teille mahdollisimman pian!
Kiitoksia yhteyden otostanne 🙂

Haluaisin lisätietoja:

juhlistakokouksistamajoituksestasaunoistajostain muusta