tilat

Kodikasta ja viihtyisää – yhteistä ja yksityistä – ympäri vuoden.

130- vuotias hirsikartano tarjoaa puitteet suuriin juhliin, tapaamisiin ja yhteisiin toimiin, mutta mahdollisuuksia vetäytyä myös yksityisyyteen.
Meillä ollessasi nautit metsän ja luonnon läheisyydestä koko ajan!

Tilamme ovat tunnelmallisia ja hyvin muunneltavissa erilaisiin tilaisuuksiin, ja ne soveltuvat niin suuremmista juhlista
pienempiin kokouksiin kuin kahden hengen romanttiseen illalliseen.

Juhlatilat

Meillä Metsäkartanossa on aina aihetta juhlaan. 130- vuotias hirsikartano ja sen ympärillä oleva kaunis metsä – unohtumaton paikka viettää elämänne ikimuistoisin juhla!
Kartanon alakerran kolme kodikkaasti sisustettua tilaa, tupa, sali ja salonki luovat ihanteelliset puitteet juhliin kaikkina vuodenaikoina.
Juhlista, tunnelmasta ja herkuista mahtuu kerralla päärakennukseen nauttimaan reilut  80 henkeä. Rouhean hirsiseen tupaan mahtuu noin 50-60 henkilöä. Viihtyisässä salissa juhlii noin 10 henkilöä Fiinimmässä salongissa on tilat noin 10 henkilölle.

Lue lisää juhlatiloistamme!

Kokoustilat

Lakomäen Metsäkartano on loistopaikka kokouksille. Leppoisa ilmapiiri ja ympäristön rauha antavat kokousväelle voimia uusiin ideoihin ja luoviin ratkaisuihin. Tarjoamme jokaiselle yritykselle ja kokousryhmälle yksilölliset ratkaisut.  Metsäkartanon viihtyisä sali ja salonki sopivat hyvin n. 10-20 henkilön kokouksiin.
Tupaan mahtuu kokoustelemaan suurempikin porukka.
Tallirakennuksen saunatupa tarjoaa mahdollisuuden virkistävään saunakokoukseen noin 10 hlö:lle.
Ympäröivän metsän siimeksessä on tilaa ajatella ja antaa ajatuksen lentää. Aito Metsäkokous on kokemisen arvoinen!

Lue lisää kokoustiloistamme!

Ravintolatilat

Täydenpalvelun talona Metsäkartano vastaanottaa vieraansa lämmöllä. Tupa ja intiimit kabinetit sopivat pitopaikaksi kuin myös kesäisin käytössä oleva kesäkeittiö niin pienille kuin suuremmille tapahtumille.  Meillä koet makumatkan aidon. Valmistamme kotoisan maukkaita aterioita käyttäen puhtaita suomalaisia ja etenkin paikallisia raaka-aineita.

Villiyrtit, marjat, sienet ja riista lähimetsästä, perunat ja jauhot naapurista, kalat paikallisista järvistä. Siinä on Metsäkartanon kotiruoan salaisuus. Metsäkartanon ruuasta maistaa, että se on tehty alusta asti itse, huolella edellisiltä sukupolvilta perittyihin, nykyaikaan sovellettuihin resepteihin.
Meidän perinteisiin kuuluu myös vieraanvaraisuus: on emännän ylpeyttä pitää pöytä aina koreana!
Ravintolassamme on A-oikeudet.

Lue lisää ravintolatiloistamme!

Ympäristö

Kun kaupunki jää taakse, luonto puhuu. Olemme puhtaan luonnon äärellä, keskellä metsäistä maisemaa. Täällä valtaa käyttää auringonkierto. Se määrää kaikesta – kastepisarasta sateenkaareen, lumesta jäähän. Näet myös sen, minkä kaupungit valoillaan kätkevät. Tähtitaivaan. Tavattomia eivät ole revontuletkaan.
Niiden alla moni suuri huoli pienenee ja katoaa.

Ympäröivien metsä-, suo- ja järvialueiden eläimiin kuuluvat karhut, hirvet ja ilvekset. Seutu tarjoaa elinympäristön kuukkelille, ja muuttolintukanta on runsas. Lähistöllä metsäpuro ja suuri lähde.  Osa lähdettä ympäröivästä suosta kuuluvat kansalliseen Nataurasuojelualueeseen. Kansallispuiston soita ja ikimetsiä ympäröivät vesistöt kaikkialta paitsi lännestä. Laajalla alueella on useita uhanalaisia kääpälajeja ja suokasveja.